TURNÉPREMIÄR MED KATTIS & NIKLAS

Publicerat: 08 april 2020


Årets julvärd gör tillsammans med Skavlan-profilen gemensam föreställning som har premiär på Eyvind 2018 – och de lovar Bodensarna mycket skratt.

Det handlar om Kattis Ahlström och Niklas Källner. Båda kända från några av Sveriges största tv-shower. Nu är de aktuella med sin nya show ”Let´s talk”, och inleder sin turné i Boden på Eyvind 2018. Duon har jobbat tillsammans i SVT:s serie ”Arvinge okänd”. På varsitt håll har de båda tv-kändisarna dragit miljonpublik. Kattis Ahlström blev nyligen utsedd till årets julvärd på SVT.
– För oss föll det ganska naturligt att gå upp på scen tillsammans. Idén växte fram under tiden vi jobbade med ”Arvinge okänd”, säger Niklas Källner.

Det är under olika inspelningspauser under deras resor kring TV-inspelningar som manuset har vuxit fram och bygger mycket på deras erfarenheter och historier från olika möten med människor.
– Vi har haft möjligheten och tiden att fördjupa oss i vårt intresse för människor. Men framför allt har vi skrattat väldigt mycket under samtalen. Det var det vi ville ta med oss till scenen, säger Kattis Ahlström.

Det är första gången duon ger sig på den här typen av show. Båda är tydliga med att det känns väldigt tryggt och naturligt att det är med just varandra som de ger sig ut på ett outforskat hav.
– Vi har alltid väldigt roligt ihop. Och vi är båda intresserade av hur man närmar sig olika sorters människor. Vi kommer att dela med oss av våra erfarenheter och ge tips på hur man ska göra, eller inte göra, om man hamnar i obekväma situationer. Ni vet i typ mingel eller svåra samtal, säger både Kattis Ahlström och Niklas Källner som hoppas på att så många som möjligt kommer på showen fredagen den 30 november.
– Kom! Vi ska se till att det kommer skrattas och bli en riktigt kul kväll.

FacebookTwitterEmailLinkedIn
www.eyvindnorrbotten.se