Anne-Marie Schjetlein

Publicerat: 03 oktober 2017


Anne-Marie Schjetlein debuterade 2014 med boken "Döden kvittar det lika". 2016 släpptes uppföljaren "Döden den bitterbleka" och nu är hon högaktuell med den senaste boken "Döden ingen ser". 

Att Anne-Marie Schjetleins psykologiska spänningsromaner utspelar sig i sjukhusmiljö är inte en ren tillfällighet. Anne-Marie arbetar inom vården och är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård. Vid sidan av sitt skrivande arbetar hon med kompetensutveckling och utbildar i akut omhändertagande.

Med väl genomtänkt mix av spänning, sanningsenlig miljö och farlig romantik trollbinder författaren från första till sista sidan.” – Recension: Maria Wells, musiker och författare 

Med norska föräldrar, uppvuxna i Tromsö, har Anne-Maries livsresa ringlat sig genom Skandinavien från norr till söder. Hon är född i Sverige och har bott på flera platser runt om i landet. Från Eksjö i Småland till städer i Norrbotten som Luleå, Pajala och Kiruna, via Storfors i Värmland till västkusten, Mölndal, Göteborg, Särö och Halmstad. Hon tog sin sjuksköterskeexamen i Boden och är idag bosatt i Stockholm.

 

Kom och lyssna på Anne-Marie under Eyvind2017! 

Klicka här för att komma till programsidan

www.eyvindnorrbotten.se