Utställare

Välkommen till Boden och Eyvind2017, Norrbottens författar- och berättardagar. Är du författare eller representant för ett förlag? Boka ett bokbord för marknadsföring av produkter, tjänster och böcker. I texten nedan följer information för dig som planerar att delta som utställare under Eyvind2017. För övriga frågor kontakta linn@bodenevent.se.

 

Bokbord/utställare

Bokbord: 300 kr/plats

I priset för bokbord ingår plats, bord och stol för utställning av produkter. Den lokala bokhandeln Bok & Bläck kan hjälpa till vid arrangerande av boksigneringar.

 

Resa till Boden

Tåg

Du kan resa till Boden direkt med tåg. Bodens tågstation/Resecentrum ligger tio minuters promenad från centrum. Se SJ för mer information om avgångar.

Flyg

Flyg till Luleå och ta därefter hyrbil, buss eller taxi till Boden. Direktflyg finns mellan Stockholm-Luleå och Göteborg-Luleå. Marktransport från Luleå Airport till Boden C tar ca 45 minuter.

 

Boende

Tack vare avtal med Quality Hotell Bodensia kan vi erbjuda ett specialpris på boende under er vistelse här i Boden. Mer information om boende finns under fliken Äta & Bo.

 

Hitta hit

Eyvind2017 äger rum i centrala Boden på Quality Hotel Bodensia, Folkets Hus och Enter galleria
Karta Boden

www.eyvindnorrbotten.se